Politika Güncelleme Tarihi: 23 Oca 2018 11:56

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan desteğimizden rahatsız!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki: Ben artık ciddiye almıyorum. Ordu Afrin’e girmiş. Biz açıktan destek veriyoruz, ‘sınırlarımızda sorun var, bu milli bir sorundur’ diyoruz. O desteğimizden bile rahatsız oluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan desteğimizden rahatsız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Afrin’e yönelik olarak düzenlediği operasyona destek vermelerinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı rahatsız ettiğini söyledi. Operasyonun “oy devşirmek” için kullandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ahlaksızlıktır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun dün Başbakan Binali Yıldırım’la görüşmesinin ardından Hürriyet’ten Deniz Zeyrek’e yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bu milli bir sorun. Türkiye’nin sınır güvenliği söz konusu. O nedenle elimizden gelen desteği sağlarız. Bizim desteğimizi ortaya koymamız, ordumuzun morali ve motivasyonu açısından da önemli. Erdoğan’da Kılıçdaroğlu takıntısı var. Ben artık ciddiye almıyorum. Ordu Afrin’e girmiş. Biz açıktan destek veriyoruz, ‘sınırlarımızda sorun var, bu milli bir sorundur’ diyoruz. Böyle bir konuyu oy devşirmek için kullanmak ahlaksızlıktır. O desteğimizden bile rahatsız oluyor.”

Ekleme Tarihi: 23 Oca 2018 11:56