Politika Güncelleme Tarihi: 21 Şub 2018 09:40

Temel Karamollaoğlu'ndan İlker Başbuğ'a destek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir radyo programında Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'a sahip çıktı.

Temel Karamollaoğlu'ndan İlker Başbuğ'a destek

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'a sahip çıktı.

"DOĞRU BULMUYORUZ..."

"Şu anda bir askeri operasyon var. O operasyonu siyasiler yönetmiyor artık. Operasyonu asker yönetiyor. Siviller yönetmiyor, karar alıyor. Bu konu, siyasi mesele yapılmamalı. Bu tip meseleler, millete aittir" diyerek Afrin operasyonunun siyasete konu edilmemesi gerektiğini savunan Karamollaoğlu, benzer açıklamaları yaptığı için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından sert sözlerle eleştirilen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a da sahip çıktı. Karamollaoğlu, şunları söyledi: 

"Birtakım ifadelerin ele alınıp, hemen ağır bir şekilde eleştirilmesini doğru bulmuyoruz. Bir fikri gündeme getirenleri saf dışı bırakmak, çöpe atmak doğru olmaz. Yurt dışındaki bir operasyonu, sadece bir partinin konusuymuş gibi, o partiden başka kimse bu konu hakkında fikir beyan edemezmiş gibi bir havaya sokarsanız, milli birliğe zarar verir."

Ekleme Tarihi: 21 Şub 2018 09:40