Politika Güncelleme Tarihi: 27 Tem 2017 12:55

Tuğrul Türkeş: Sarhoşların seviyesine inmem

AK Parti'de kabine dışı kalmasının ardından kendisi hakkında yaşanan tartışmalara Tuğrul Türkeş'ten çok tartışılacak bir yanıt geldi.

Tuğrul Türkeş: Sarhoşların seviyesine inmem

AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, son günlerde hakkındaki tartışmalarla ilgili, "Bu konuda ben bir açıklama yapmayacağım. Bir kere sarhoşların seviyesine inemem bundan dolayı açıklama yapamam. İkincisi de o dönemde yapılanlar ile ilgili sanıyorum ki partim beni savunacaktır" dedi.

TARTIŞMAYI MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ ATEŞLEMİŞTİ 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilerin, Tuğrul Türkeş'in kabine dışında kalmasının ardından yaptığı açıklamaları nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine "Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım" demişti.

Bunun üzerine yazılı açıklama yapan Ahmet Davutoğlu AK Parti Konya Milletvekili, eski başbakan Ahmet Davutoğlu "Bahçeli'den beklenen, nezaketten ve siyasi olgunluktan yoksun tavırlar yerine kendi sorunlarıyla yüzleşme cesaret ve erdemini göstermesidir" cümlelerini kaydetmişti.  

MHP GENEL BAŞKANI SEMİH YALÇIN, DAVUTOĞLU'NA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ahmet Davutoğlu'nun Baheçeli'ye yanıtına tepki ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan gelmişti. Davutoğlu'na yönelik sert açıklamalarda bulunan Yalçın, "Ahmet Davutoğlu, başbakanlıktan 'hal' edildikten sonra iyice şaşırmış, tarihi sorumluluklarından kurtulmanın yolunu, başarısızlıklarının yükünü eskiden olduğu gibi MHP'ye yüklemekte bulmuştur" cümlelerini kullanmıştı.  

Yalçın, açıklamasında "Ahmet Davutoğlu'nun,Bahçeli'ye edep, haya ve saygı sınırlarını aşan çirkin ithamları ayaklarımız altındadır. Sayın Davutoğlu'nun rotayı şaşırmış, zillet ve rezalete dalmış haliyle liderimize laf etmesi kabullenilemez." demişti. 

Ekleme Tarihi: 27 Tem 2017 12:55