Sağlık Güncelleme Tarihi: 18 Ağu 2016 22:31

Bir dakikada hangi vitaminlere ihtiyacınız olduğunu öğrenin

Yeni nesil vitamin teknolojisi Newita Vitastiq ile vitamin değerleriniz birkaç dakikada cep telefonunuzun ekranında.

Bir dakikada hangi vitaminlere ihtiyacınız olduğunu öğrenin
Vitamin Ölçümü Cebe Girdi

Tüm akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu olan Newita Vitastiq ile birkaç dakikada hem ağrısız hem de kan alımına bile gerek olmaksızın tüm vitamin değerlerinizi öğrenebileceksiniz.

En ileri sağlık teknolojilerini son kullanıcı ile buluşturmayı ilke edinen PharmaPlant tarafından ithal edilen yeni nesil vitamin teknolojisi Newita Vitastiq, sağlığı teknoloji ile buluşturuyor. 

Herkesin farklı beslenme alışkanlıklarından doğan kişiye özel vitamin ihtiyaçlarının ayrıntılı bir analizi sunan Newita Vitastiq, ayrıca veri tabanında yer alan tüm vitaminlerle ilgili bilimsel verileri kişiye özel bir analiz ile  sunuyor. 

Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkelerinde satış rekorları kıran Vitastiq, sağlık sektöründe yarattığı devrim ile kullanıcılarına vitamin ve mineral değerlerini diledikleri zaman, diledikleri yerde öğrenme ve beslenme alışkanlıklarını takip etme şansı veriyor. Ofiste, okulda hatta yolda bile kullanılabilen, tüm akıllı cep telefonları ve tabletlerle uyumlu olan Newita Vitastiq ile birkaç dakika içerisinde 30 adet vitamin ve mineralin ayrıntılı bir ölçümüne ulaşmak mümkün.

 

Ekleme Tarihi: 18 Ağu 2016 22:31