Sağlık Güncelleme Tarihi: 7 Eyl 2018 13:43

Mevsim geçişlerine koruyucu etki: Herbtea Collectıon

Beta Tea’ nin mevsim geçişlerinde sıkça tercih edilen bitki ve meyvelerle harmanlayarak hazırladığı yeni koleksiyonu “Herbtea Collection”ile hastalıklardan korunacak,içinizi ısıtan keyifli bir tat keşfedeceksiniz!

Mevsim geçişlerine koruyucu etki: Herbtea Collectıon

Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle çay severlere dünyanın birçok yerinde severek içilen çayları sunan Beta Tea, şimdi de hastalıklardan koruyan, yorgunluğu alan, günün her saatinde rahatlamak isteyenler için yepyeni bir çay serisi oluşturdu. 
Mevsim geçişlerinde ve soğuk havalarda koruyucu etkisiyle bilinen meyve ve bitkilerden hazırladığı yepyeni koleksiyonu “Herbtea Collection” ile raflarda yerini aldı. 

Sinirleri yatıştırıcı özelliği, bel ve bas ağrısı gibi ağrıları dindirme etkisiyle de bilinen Papatya ile hazırlanan özel Beta Tea Papatya çayı,  günün her saatinde rahatlamak isteyenler için harika bir alternatif oluşturuyor. 

Ihlamur ağacının yapraklarından elde edilen, güçlü ve hoş aromasıyla beyaz ve sarı arası bir renge sahip, sindirim sistemi üzerinde oldukça etkili olduğu söylenen ıhlamur çayı, Beta Tea farkıyla, rahat içiminin yanı sıra grip ve nezleye iyi gelmesiyle de mevsim geçişlerinde size eşlik ediyor.

Zencefil ve limonun şifası, Beta Tea’nin deneyimli ellerinde bütün kış içinizi ısıtmak için birleşiyor. Eşsiz tadı ve dengeli aroması ile Beta TeaZencefil Limon ayı, soğuklarda bağışıklık sisteminizin en büyük destekçisi oluyor. 

Ruhu dinginleştiren, antioksidan özelliği ile vücudu temizleyen, soğuk algınlığına karşı vücudu güçlendiren ve nesillerdir ilaç olarak kullanıldığı bilinen adaçayı, Beta Tea’ninHerbtea koleksiyonu ile vücudunuzu ve ruhunuzu besliyor.

Doğal antibiyotik olarak kullanıldığı bilinen, kanser hücreleri ile savaşmaktan sindirim sistemini güçlendirmeye kadar sayısız faydası olduğu söylenenRezene çayı, yoğun aroması ile her yudumda duyularınıza hitap etmeye ve bağışıklığınızı güçlendirmeye Beta Tea uzmanlığıyla geliyor.

Soğuk havaların vazgeçilmezi olan nane limon Beta Tea’nin deneyimi ve yüksek kalite anlayışıyla hiç olmadığı kadar lezzetli. Nane ve limonun lezzeti, kusursuzca dengelenmiş oranı ve her yudumda içinizi ısıtacak aroması ile Beta Tea Nane Limon çayı bütün kış yanınızda!

Ayrıcalıklı lezzetleri ile çay severlere farklı deneyimler yaşatan Beta Tea mevsim geçişlerinde koruyucu etkisi güçlü “Herbtea” serisi ile artık hep yanınızda!

Şık ambalajıyla da göz alıcı bir görünüm sergileyen Beta TeaHerbtea Collection ile kış mevsiminin tadını doyasıya çıkaracak, yenilendiğinizi hissederek, içinizdeki enerjiyi keşfedeceksiniz.

Ekleme Tarihi: 7 Eyl 2018 13:43