Sağlık Güncelleme Tarihi: 5 Ara 2017 21:03

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'dan istifa iddiasına yanıt

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın yaşanan atama krizinin ardından istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu iddia edilmişti. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan “Öyle bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Şu anda görevimizin başındayız” dedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'dan istifa iddiasına yanıt

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan 'istifa' iddialarına yanıt verdi. Görevimin başındayım...

Sağlık Bakanlığında yaşanan atama krizinin ardından istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu söylenen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’dan açıklama geldi. Atatürk Havalimanı’nda konuşan Demircan,  “Öyle bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Şu anda görevimizin başındayız” dedi.

AK Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanın istifasını, ‘Şu an zamanı değil’ diyerek geri çevirmişti.

Suudi Arabistan’a seyahatinden önce Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda bir basın toplantısı düzenleyen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Şu anda görevimizin başındayız. Öyle bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Bizi göreve getiren makamlar bellidir. Biz görevlerimizin başında, sonuna kadar çalışırız. Biz şu inanca ve bilince sahibiz; bu makamlar milletin emanetidir. Biz bu makamlarda imtihan oluruz. Milletimize hizmetle imtihan oluruz. Böyle bir şey yok. Bunların hepsi bir kısım medyanın ortaya çıkarmaya çalıştığı algı operasyonudur, aslı olmayan şeydir”

Ekleme Tarihi: 5 Ara 2017 21:03