Spor Güncelleme Tarihi: 11 Eyl 2017 12:09

15 senelik Fenerbahçe kariyerinin sonuna geldi

Fenerbahçe yönetimi, kötü performans sergileyen Volkan Demirel'le sezon sonunda yolları ayırma kararı aldı.

15 senelik Fenerbahçe kariyerinin sonuna geldi

Süper Lig maçlarında üst üste hatalı goller yemesinden dolayı  Fenerbahçe'nin puanlar kaybetmesinde başroldeki isimlerden biri olan  Volkan Demirel için yönetim harekete geçti.

Son olarak  Başakşehir maçında da kötü bir performans sergileyen ve taraftar tarafından ıslıklanan  Volkan Demirel'in ayrılma kararı aldığı belirtildi.

FENERBAHÇE OPSİYONU KULLANMAYACAK

Sarı lacivertli yönetim de 36 yaşındaki file bekçisi ile yapılan sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmüyor. Demirel, 40 yaşına kadar  Fenerbahçe'nin kalesini korumayı hedeflediğini dile getiriyordu.

Geçtiğimiz sezonun bitimiyle birlikte eşi ile birlikte  Amerika'ya giderek kariyerine orada devam etme kararı alan Demirel, sarı lacivertli yönetimin "kal" ısrarları sonrası 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

"BEN DE KENDİMİ PROTESTO EDERİM" DEMİŞTİ

Yaşanan bu olumsuz gelişmeler sonrası tecrübeli file bekçisi  Amerika hayalini sezon sonunda gerçekleştirecek. Demirel, sarı lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisi ile "Kötü bir performans sergilediğim doğru. Protesto etmekte haklılar. Bende taraftar olsam kendimi protesto ederdim" değerlendirmesinde bulunmuştu.

13 MAÇTA 20 GOL YEDİ

Fenerbahçe formasıyla 16. sezonunu geçiren Demirel, son 13 resmi maçı da gol yemeden tamamlayamadı. Kalesini son olarak  23 Nisan'da  Galatasaray'la oynanan derbi maçta gole kapatan tecrübeli file bekçisi, daha sonra oynanan 13 maçta kalesinde 20 gol gördü.

36 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz sezon 42 maçta forma giydi. Bu sezon altı maçta görev aldı.  Fenerbahçe kariyeri boyunca toplamda 466 kez sahaya çıktı.

(Akşam)

Ekleme Tarihi: 11 Eyl 2017 12:09