Spor Güncelleme Tarihi: 30 Eyl 2017 00:03

Aykut Kocaman: Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler

Akhisarspor'a 1-0 yenildikleri maç sonrası konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Bu hakem geçen sezon 3 kez Quaresma'yı atamadı. Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler" dedi.

Aykut Kocaman: Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisarspor'a 1-0 yenilen  Fenerbahçe'de teknik direktör  Aykut Kocaman maç sonunda konuştu. Kocaman maçı değerlendirdikten sonra hakem  Bülent Yıldırım'ı eleştirirken, "Bizi  Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler" dedi.

Kocaman'ın sözleri şöyle;

"OYUNUN İLK PERİYODUNDA HER ŞEY YOLUNDAYDI"

"Oyunun özellikle ilk periyodunda her şey düşündüğümüz gibiydi. Direkt kaleye gitmeyi hedefleyen takımı iyi kontrol ettik. Temel problemimiz oyunu kazanma istediğimiz oyunu bireyselleştirmeye döndü. Son derece iyi oyunu kontrol ederken bir anda ataklar yemeye başladık. Bu hataları düzeltmeye çalışacağız. Ama düzeltemeyeceğimiz şeyler de oldu.

"BEŞİKTAŞ'I YENDİĞİMİZE PİŞMAN ETTİLER"

Maçın 1. dakikasından itibaren anlıyorsunuz. Geçen gün dediğim şeyin aynısı oldu. Bizi  Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler. Bütün hafta boyunca  Beşiktaş'ı hakemle yenmişiz gibi hava oluştu.  Beşiktaş başkanı  Fikret Orman'ın 3 gün art arda,  Fenerbahçe'nin maçı sanki hakemle kazanmış gibi yaptığı propogandanın izdüşümüydü bugün yaşananlar. Bu hakem geçen sezon 3 kez  Quaresma'yı atamadı."

Ekleme Tarihi: 30 Eyl 2017 00:03