Spor Güncelleme Tarihi: 27 Tem 2017 00:40

Başakşehir 2-0 yenik olduğu Club Brugge karşısında şov yaptı

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Club Brugge ile karşılaşan Başakşehir maçın 5. dakikasında 1-0 geriye düştü. İkinci yarıyı 2-0 geride kapatan Başakşehir ikinci yarıda kelimenin tam anlamıyla sahada şov yaptı.

Başakşehir 2-0 yenik olduğu Club Brugge karşısında şov yaptı

İstanbul ekibi bir anda 3 gol birden atarak skor tabelasında öne geçmeyi başardı. İşte Club Brugge - Başakşehir maçın özeti ve golleri.

Savunmada dengenin kaybolduğu anı iyi değerlendiren Ventura, henüz 5. dakikada attığı golle takımını Başakşehir karşısında 1-0 öne geçirdi.

Club Brugge - Başakşehir maç özeti

Dakikalar 5'i gösterirken Başakşehir defansındaki dengesizliği ve dikkatsizliği affetmeyen Ventura, ceza yayından yaptığı sert vuruşla golü attı. Ev sahibi bu golle skor tabelasını değiştirerek takımını 1-0 öne geçirdi

Başakşehir 16. dakikada 2-0 geriye düştü

Başakşehir rakibinden bir şok gol daha yiyerek 16. dakikada bir anda kendini 2-0 geride buldu. Bu kez Club Brugge golü bir duran toptan buldu. Kullanılan frikikte Denswil topu filelerle buluşturan isim oldu. 

Club Brugge takımının 16. dakikada attığı frikik golünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

.İkinci yarıda Başakşehir fırtınası

İkinci yarıda bambaşka bir Başakşehir vardı sahada. Emre Belözoğlu’nun pasında Mossoro 59. dakikada farkı bire indiren golü atarken, Elia 63’de İstanbul ekibini 2-2 eşitliğe taşıdı. Rakibini bunaltmaya devam eden Başakşehir Mossoro’nun 74. dakikadaki golüyle karşılaşmada 3-2 üstünlüğü yakaladı. Neye uğradığını şaşıran Club Brugge Stefano Denswil’in 78. dakikadaki golüyle beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada başka gol olmazken, ikinci yarıda müthiş bir geri dönüşe imza atan Başakşehir, İstanbul'da oynanacak rövanş için büyük avantaj elde etti.

Ekleme Tarihi: 27 Tem 2017 00:40