Spor Güncelleme Tarihi: 16 May 2017 00:39

Beşiktaş Bursaspor maçının ardından Şenol Güneş isyan etti

Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşan ve İstanbul'a 3 puanla dönem Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş maçtan sonra isyan etti.

Beşiktaş Bursaspor maçının ardından Şenol Güneş isyan etti

Teknik Direktör Şenol Güneş isyan etti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Son dönemde bir algı operasyonudur gidiyor. Başakşehir maçında Gençler Birliği 2 değişiklik yaptı. Çıkan 2 sarı karta bakın. Algı oluşturmak istiyorsunuz, yorumcu Ahmet Çakar ona da baksın. Başakşehir-Gençlerbirliği maçında futbolcu Visca ağzını kapatıyor da maçın hakemi ile ne konuşuyor, ona bakın!" ifadelerini kullandı.

Bursaspor maçı sonrası kameraların karşısına geçen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş çarpıcı açıklamalar yaptı. 

'Bursaspor maçta kora kor mücadele etti'

Şenol Güneş açıklamasında şunları söyledi: "Bursaspor takımı maçta kora kor mücadele etti. Bursaspor, Trabzonspor zaten futbol kentleri, ligdeki yarışın içinde olmalılar. Umarım umduğum gibi olur. Maçın hakemi sanki İngiltere'de oynanan bir maçmış gibi ikili boğuşmalara çok fazla izin verdi. İzin verince de maçtaki agresif davranışlar ve sertlikler arttı."

'Demba Ba'yı almaya gerek görmedim'

Şenol Güneş takımının oyununa yönelik açıklamasında "Bursaspor özellikle ilk yarıda çok iyi mücadele edince ikinci yarıda dirençlerinin düşmesini bekliyorduk. Takımımızın ikinci yarıya iki forvetle devam ediyor olması avantajımız oldu. Maçta golü erken dakikalarda bulunca Demba Ba'yı oyundan almaya gerek görmedim." dedi. 

'Antep'te de ölümüne savaşacağız'

Gelecek hafta oynanacak Gaziantep maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güneş "Bizim takım olarak sıkıntımız; çok üstün oynuyoruz, rakibe az pozisyon veriyoruz. Tüm bunlara rağmen yine de gol yiyoruz. Ama gol yollarında yeterince etkili değiliz az gol atıyoruz. Takımım ile kalan üç maçı da kazanmak istiyoruz. İki maçı sahamızda seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz, Antep'teki Gaziantepspor maçında da savaşacağız." dedi.

'Sezon başından beri algı opersyonu yapıyorlar'

"Bu oyunu sezon başından beri oynuyorlar, algı operasyonudur gidiyor" diyen Şenol Güneş,  2. yarıda 5 dakikalık uzatmaya itiraz etti 3 dakika verilebileceğini söyledi. Güneş "Oğuzhan'a, Aboubakar'a yapılan hareketlere kırmızı kart verebilirdi. Maçın hakemi art niyetli miydi? Maalesef Beşiktaş üzerinde bir kamuoyu oluşturulmak isteniyor. Özellikle kaybettiğimiz maçlara bakın. Ne yazık ki bu spekülasyonlar hep yapılıyor."

'Ahmet Çakar ona da baksın!'

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar da Şenol Güneş'in eleştirilerinden payını aldı. Güneş "Başakşehir maçında Gençler Birliği 2 değişiklik yaptı. Maçta çıkan 2 sarı karta iyi bakın. Algı yapmak istiyorsunuz, yorumcu Ahmet Çakar onlara da baksın. Başakşehir-Gençlerbirliği maçında Visca ağzını kapatıyor da hakemle ne konuşuyor, ona bakın!"

'Quaresma'nın yaptığı yanlış'

Şenol Güneş oyuncusu Quaresma'nın yaptığı  hareket için " Yanlış, katılıyorum. Ama bunu söyleyerek takım üzerinde baskı yaratmak istiyorsan, bunu konuşamayız." dedi. 

Ekleme Tarihi: 16 May 2017 00:39