Spor Güncelleme Tarihi: 25 Kas 2017 20:59

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'la berabere kaldı. Beşiktaş'ta ilk 11'de yer alması beklenen Pepe ise ısınma hareketleri sırasında sakatlandı ve forma giyemedi.

Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Golsüz eşitlikle sonuçlanan maçta; Evkur Yeni Malatyaspor’dan Azubuike Godson ve Emanuel Dening sarı kart gördü.

Bu sonuçla Beşiktaş, 23; Yeni Evkur Malatyaspor 15 puana yükseldi.

PEPE SAKATLANDI, MITROVIC İLK KEZ İLK 11’DE

Beşiktaş’ın ilk 11’inde yer alan Pepe, ısınırken sakatlandı. Arka adalesinden sorun yaşayan Pepe, maç başlamadan yerini Necip Uysal’a bıraktı.

Tosic, cezası nedeniyle Evkur Yeni Malatyaspor maçında görev alamadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Tosic’in yerine Mitrovic’i oynattı. Bu sezon ligde sadece 4’üncü haftadaki Kardemir Karabükspor maçında, sonradan oyuna girerek 19 dakika süre alan Mitrovic, ilk kez bir müsabakaya ilk 11’de başladı.

MALATYASPOR’DAN PANKART JESTİ

Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grubundan lider olarak tur atlayan Beşiktaş’ı kutladı. Malatyaspor, maçtan önce ısınmaya “Gururumuz Beşiktaş’a Şampiyonlar Ligi 2. turunda başarılar dileriz” yazılı pankartla çıktı.

Öte yandan karşılaşma öncesi de Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, Beşiktaş yönetimine yemek verdi. Her iki takımın başkanı ve yöneticilerinin katıldığı dostluk yemeği sonrası birlikte karşılaşmanın oynanacağı Yeni Malatya Stadyumu’na geçildi

Ekleme Tarihi: 25 Kas 2017 20:59