Spor Güncelleme Tarihi: 4 Haz 2017 03:56

Bursaspor Başkanı: Aziz Yıldırım'a yazıklar olsun, herkes haddini bilecek!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Bursaspor düşecek mi düşmeyecek mi göreceğiz." lafları için, "Yazıklar olsun, herkes haddini bilecek." açıklamasını yaptı.

Bursaspor Başkanı: Aziz Yıldırım'a yazıklar olsun, herkes haddini bilecek!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, ligde kaldıkları  Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Aziz Yıldırım'ın maç öncesi yaptığı "Bursapor, küme düşecek mi, düşmeyecek mi göreceğiz" açıklaması sorulan Ali Ay, sinirli bir ton ile "Ben buradan sadece  Fenerbahçe'nin başkanına teşekkür etmiyorum. Yazıklar olsun. Böyle bir ortamda bunların söylenmemesi gerekiyordu. Böyle günde bunların söylenmemesi gerekiyordu. Herkes haddini bilecek. Artık eski Ali Ay da olmayacak, buradan söylüyorum" cevabını verdi.

Ali Ay, " Fenerbahçe başkanı sözlerine dikkat etsin,  Bursa büyükşehir takımıdır, herkes haddini bilsin." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı  Aziz Yıldırım, Mali Genel Kurul'daki konuşmasında  Trabzonspor ile  Bursaspor arasındaki kritik maç ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım,  Bursaspor'a kaybettikleri şampiyonluktan sonra Trabzonsporlu bazı oyuncuların  Bursa temsilcisinin futbolcularından hediye istediğini iddia etti.

Ekleme Tarihi: 4 Haz 2017 03:56