Spor Güncelleme Tarihi: 29 Eyl 2017 22:50

Fenerbahçe Akhisar karşısında perişan oldu

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Fenerbahçe 9 kişi kaldığı karşılaşmada Akhisarspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçtaki tek gol Onur Ayık'tan gelirken Fenerbahçe'de Alper Potuk ve Martin Skrtel kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe Akhisar karşısında perişan oldu

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisarspor ile  Fenerbahçe karşı karşıya geldi.  Manisa  19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 1-0 kaybetti. Konuk takım karşılaşmayı  Alper Potuk ve Skrtel'in kırmızı kartları sonrasında 9 kişi tamamladı.

TEK GOL ONUR AYIK'TAN GELDİ

İlk yarısı temposuz ve gol geçen mücadelede tek gol 60. dakikada geldi. Soner'in ara pasıyla sağdan hareketlenen Onur topla buluştu. Ceza sahasına giren Akhisarsporlu oyuncu düzgün bir vuruşla Kameni'yi avladı ve skor 1-0 oldu.

FENERBAHÇE 9 KİŞİ KALDI

Geride kalan dakikalarda  Aykut Kocaman oyuna Alper, Aatif ve Soldado'yu aldı. 82. dakikada  Alper Potuk girdiği pozisyon sonrasında  Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Bundan 4 dakika sonra ise Skrtel'in topa elle mücadelesinin ardından ikinci sarıdan kırmızı kart çıktı.

PUAN CETVELİNDE AKHİSARSPOR FENERBAHÇE'Yİ GEÇTİ

+7 dakika uzatma verilen maçta skor değişmezken  Fenerbahçe 7. haftada 10. puan kaybını yaparak 11 puanda kaldı. Akhisarspor ise 13 puana yükseldi.

Sarı-lacivertliler milli takım arası sonrasında sahasında  Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.  Manisa ekibi ise  Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ekleme Tarihi: 29 Eyl 2017 22:50