Spor Güncelleme Tarihi: 19 May 2017 01:08

Fenerbahçe Borussia Dortmund'lı Emre Mor ile anlaştı

Borussia Dortmund'da forma giyen futboluyla başta Türk takımları olmak üzere dünyadaki bütün büyük kulüplerin ilgisi çeken 19 yaşındaki Emre Mor'un Fenerbahçe ile el sıkıştığı iddia edildi.

Fenerbahçe Borussia Dortmund'lı Emre Mor ile anlaştı

19 yaşındaki Emre Mor ile el sıkıştığı iddia edilen Fenerbahçe'nin, kulübü Dortmund ile milli yıldızı kiralamak için temasa geçeceği öğrenildi.

Bu sezon taraftarlarına bekleneni veremeyen ve yeni sezonda kadrosuna güçlü isimler katarak 2018 Mayıs ayında gerçekleşecek olan seçime 'şampiyon başkan' olarak girmek isteyen Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarına bomba isimlerle başladı.

Borussia Dortmund'da forma giyen genç milli futbolcu Emre Mor'u yeni sezon için kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, bir kez daha atağa kalktı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldız ve menajeriyle el sıkıştığı iddia edilirken transferin tamamlanması için Alman ekiple de temasa geçileceği öğrenildi.

KİRALIK OLARAK GELECEK

19 yaşındaki Emre Mor'u 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin bu teklifine Borussia Dortmund'un da sıcak baktığı kaydedildi. 

Yeni sezonda takımın başına Aykut Kocaman'ın gelmesine kesin gözüyle bakılan Sarı-lacivertlilerde, tecrübeli teknik adamın da Emre Mor'un transferi için olumlu yönde rapor verdiği öğrenildi. 

Ekleme Tarihi: 19 May 2017 01:08