Spor Güncelleme Tarihi: 20 Eyl 2017 13:33

Fenerbahçe'de Alper Potuk Galatasaray yolcusu mu?

Galatasaray, Fenerbahçe'yle sezon sonunda sözleşmesi bitecek Alper Potuk'un menajeriyle görüştü, yıllık 2.5 milyon euro teklif etti.

Fenerbahçe'de Alper Potuk Galatasaray yolcusu mu?

Galatasaray'ın sezon sonunda  Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan  Alper Potuk'un menajeriyle transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi. Galatasaraylı yöneticilerin, 26 yaşındaki futbolcuyu artık gözden çıkarılan  Selçuk İnan'ın yerine, Ndiaye'nin alternatifi olarak düşündüğü bildirildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

Fanatik'e göre;  Galatasaray'ın  Alper Potuk'un menajeri  Ahmet Bulut'la birkaç kez buluştuğu da gelen haberler arasında.  Galatasaray'ın Alper'i gözüne kestirmesindeki başlıca sebepler, oyuncunun topla ilerleyip adam eksiltebilme kapasitesi, orta sahanın her bölgesinde görev yapabilmesi.

Bonservis sorunu olmaması ve yabancı sayısının kademeli olarak azaltılmasının yeniden gündeme gelmesiyle açığa çıkan yerli ihtiyacı olarak görünüyor.

GALATASARAY ALPER'E 2.5 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK

Fenerbahçe'de bu sezon 1.8 milyon euro garanti ücret artı 15 bin euro maç başı karşılığında görev yapan Alper için  Galatasaray yönetimi'nin gözden çıkardığı rakam 2.5 milyon euro seviyesinde. Tarafların ocak ayında bir araya gelerek, sezon sonu için söz kesme şansı bulunuyor.

Fenerbahçe de aynı yöntemle  Trabzonspor'dan  Mehmet Ekici'yi bonservis bedeli ödemeksizin renklerine bağlamıştı.

Ekleme Tarihi: 20 Eyl 2017 13:33