Spor Güncelleme Tarihi: 23 May 2017 01:47

Fenerbahçe'de Dick Advocaat ne zaman gidiyor?

Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında 1-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maç sonrası Teknik Direktörü Dick Advocaat açıklama yaptı. Dick Advocaat ülkeden ne zaman ayrılacağıyla ilgili şunları şöyledi.

Fenerbahçe'de Dick Advocaat ne zaman gidiyor?

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Fenerbahçe ipten döndü. İlk yarısı 1-0 Gençlerbirliği'nin üstünlüğü ile biten maçta Fenerbahçe 2-1 kazanmayı başardı.

Gençlerbirliği'ni 2-1 yenen Fenerbahçe puan durumunda Galatasaray'ın yeniden üzerine çıkarak 3.'lük koltuğuna oturdu. 

Deplasmanda alınan 2-1'lik galibiyet sonrası kameralar karşısına geçen Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ne zaman ayrılacağına ilişkin açıklama da yaptı. 

Dick Advocaat, maça ilişkin değerlendiresinde zor bir maçta 3 puan aldıklarını söyledi. Teknik Direktör Dick Advocaat, 90 dakikayı değerlendirdikten sonra ne zaman ayrılacağına ilişkin de açıklama yaptı. Hollandalı teknik direktör Advocaaat Türkiye'den ne zaman ayrılacağıyla ilgili "Sezon sonuna kadar kalmak istiyorum" yorumunu yaptı ve topu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a attı. 

"Gençlerbirliği maçında çok çalıştık ve kazandık"

Advocaat açıklamasında Gençlerbirliği maçında Fenerbahçe adına bir sorun olmadığını, takımı çok fazla pozisyon üretemese de Gençlerbirliği'ne de pozisyon vermediklerini söyledi. Advocaat "Basit bir golle maçta yenik duruma düştük. Takım olarak maçın ikinci yarısında daha çok çalıştık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi Advocaat çok zor bir ortamda, çok güçlü bir takıma karşı alınan 3 puanı değerli gördüğünü ifade etti.

"Aziz Başkan istemezse..."

Türkiye'den ne zaman ayrılacağı sorusu yöneltilen Dick Advocaat "Norrmal şartlarda ben son maça kadar buradayım ama başka bir durum olur, başkanımız farklı bir karar verirse o zaman durum başka" diyerek kararı Aziz Yıldırım'a bıraktı. 

Ekleme Tarihi: 23 May 2017 01:47