Spor Güncelleme Tarihi: 19 May 2017 03:09

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel kaçırdığı penaltı için ne dedi?

FENERBAHÇE takımının başarılı file bekçisi Volkan Demirel Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında kaçırdığı penaltı ile sosyal medyanın gündemi oldu. Kaleci Volkan Demirel'in neden sık sık su içtiği de merak konusu olmuştu. İşte Volkan Demirel'in su içme nedeni ve kaçırdığı penaltı sonrası değerlendirmesi.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel kaçırdığı penaltı için ne dedi?

Medipol Başakşehirspor ile oynanan ve penaltı atışlarında Fenerbahçe’nin kaybettiği kupa maçının kahramanı tartışmasız kaleci Volkan Demirel’di. Volkan Demirel kaçırdığı penaltı ile sosyal medyanın da gündemine oturdu. Tecrübeli kaleci Volkan Demirel maç sonrası çok üzgündü ve maçla ilgili kimseyle görüşmek istemedi.

Rakip takım Başakşehir’in kullanacağı her penaltı öncesinde kalesinin yanına giderek su içen Volkan Demirel bu görüntüsü ile de sosyal medyanın gündemine oturdu. Volkan Demirel'in kaçırdığı penaltı da hem günün konusu oldu hem de sosyal medyanın alay konusu oldu. 

Volkan Demrel'in kaçırdığı penaltı sonrası yakın çevresine “Penaltı atışları öncesi su içmek yıllardır yaptığım bir uğurum” dediği iddia edildi..Kupa maçı sonrasında çok üzgün olduğu gözlenen ve kimseyle görüşmek istemeyen Volkan Demirel’in Başakspor'a karşı kaçırdığı penaltıyla ilgili kısa bir değerlendirmesi oldu.

‘ZAMAN ZAMAN ANTREMANLARDA PENALTI ÇALIŞIYORUM’

90 dakikası berabere biten Fenerbahçe Başakaşehirspor maçında uzatma dakikalarında da 2-2 eşiklik değişmeyince maç penaltılara gitişti. Her iki takım taraftarı için penaltılar büyük heyecana yol açmıştı  ilk tur penaltılarda da eşitlik bozulmadı ve ikinc 5 penaltıya geçildi. 10. penaltı atışları iki takımın kaleciler tarafından yapıldı. 

Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan kullandığı penaltıda topu üst direğe nişanladı. Avantaj yakalayan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel oldukça kötü bir vuruşla topu auta attı Devam eden penaltılarda finalist Başakşehir olmuştu.

Volkan Demirel bu talihsiz durumu “Antrenmanlarda zaman zaman penaltı çalışıyorum. Bu atışlarda başarılı da oluyorum. Kaçırdığıma çok şaşırdım” şeklinde açıkladı.

Ekleme Tarihi: 19 May 2017 03:09