Spor Güncelleme Tarihi: 16 Haz 2017 03:31

Fenerbahçe sitesinde Nabil Dirar'ı resmen duyurdu

Fenerbahçe, resmi site üzerinden yaptığı açıklamada, Nabil Dirar ile prensipte anlaştığını ve oyuncunun Cuma günü saat 15:30'da İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Fenerbahçe sitesinde Nabil Dirar'ı resmen duyurdu

Fenerbahçe bir transferden daha mutlu sonla ayrılıyor.  Monaco'da forma giyen kanat oyuncusu Nabil Dirar ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Faslı futbolcunun menajeri, 31 yaşındaki futbolcunun kısa zamanda  İstanbul'a gelip resmi imzayı atacağını söyledi.

MENAJERİ AÇIKLAMIŞTI

Nabil Dirar'ın menajeri F. Kouider: "Bu gece imza atılırsa, Dirar yarın  İstanbul'a gelecek" diye konuştu.  Mathieu Valbuena'dan sonra sarı-lacivertliler, Dirar'ı da kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirdi.

FENERBAHÇE RESMİ SİTEDEN AÇIKLADI

İşte  Fenerbahçe'nin Dirar ile ilgili yaptığı açıklama; "Kulübümüz, futbolcu Nabil Dirar'ın kulübümüze transferi konusunda AS  Monaco ile prensip anlaşmasına varmıştır. Nabil Dirar, 16 Haziran 2017 Cuma günü saat 15:30'da  İstanbul'a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir. Ayrıca Dirar'ın sağlık kontrolleri  İstanbul'da gerçekleşecektir. Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Ekleme Tarihi: 16 Haz 2017 03:31