Spor Güncelleme Tarihi: 13 May 2017 12:05

Fenerbahçe Volkan Demirel ile ilgili kararını verdi

Fenerbahçe'nin 2002 yılından beri kalesini koruyan başarılı file bekçisi Volkan Demirel hiç bir pazarlık yapmadan Fenerbahçe yönetimine "evet" dedi. 35 yaşındaki file bekçisi bu sezon da anlaşırsa en fazla oynayan kaleci unvanına sahip olacak.

Fenerbahçe Volkan Demirel ile ilgili kararını verdi

2002 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen kaptan Volkan Demirel’in hem Başkan Aziz Yıldırım hem de Aykut Kocaman’ın büyük desteğini aldığı bildirildi. Hiçbir pazarlık yapmadan yöneticilere “evet” diyen 35 yaşındaki eldiven bu imzayla kulüp tarihinde en fazla oynayan kaleci unvanına da sahip olacak.

Fenerbahçe Yönetimi yeni sezonda güçlü bir kadro ve şampiyonluk hedefi için şimdiden yoğun bir çalışma uyguluyor. Hem transferler hem de takım içinde yeni sözleşmeler konusunda hareketli bir gündemi olan sarı-lacivertlilerde ilk müjdeli gelişme takım kaptanı Volkan Demirel ile sağlandı. Bu sezon sözleşmesi bitecek kaptan Volkan ile her konuda anlaşma sağlandığı ve önümüzdeki günlerde 1+1 yıllık yeni anlaşma imzalanacağı öğrenildi. 2002 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen tecrübeli eldiven, yeni sezonda da kulübünde devam edecek. 

Pozitif yorum

Başkan Aziz Yıldırım ve yeni sezonda takımın başında olması beklenen Aykut Kocaman’ın her zaman takdir ettiği bir isim olan Volkan Demirel’in Fenerbahçe’de  kalmasında da bu durumun etkili olduğu biliniyor. Gelecek yıl mutlaka şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de Volkan Demirel’in ayrı bir yeri bulunuyor. Takım içerisinde saygı gören ve camiayı çok iyi tanıyan Volkan Demirel’in kalması yönünde de pozitif yorumlar yapılıyordu.
 
Bu sezon özellikle derbilerde çok iyi performans gösteren tecrübeli eldiven, Aykut Kocaman’ın planları arasında da yer alıyor. Kocaman’ın, Fenerbahçe’de çalıştığı geçmiş dönemde de takım içerisinde en güvendiği isimlerden biri olan Volkan ile devam etmek istediği kaydedildi.

Ekleme Tarihi: 13 May 2017 12:05