Spor Güncelleme Tarihi: 13 May 2017 16:17

Galatasaray'da Gaziantepspor maçı öncesi 5 isim kadro dışı

Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray'da maç kadrosu belli oldu. Galatasaray'ın Pazar günü oynayacağı Gaziantepspor maçında 5 isim kadro dışı kaldı.

Galatasaray'da Gaziantepspor maçı öncesi 5 isim kadro dışı

Galatasaray'ın yarın oynayacağı Gaziantepspor maçı kadrosunda Hakan Balta, Yasin Öztekin, Lionel Carole, Aurelien Chedjou ve Luis Cavanda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda  Gaziantepspor ile karşılaşacak olan  Galatasaray'da maçın kadrosu belli oldu. Saat 15: 30'da  Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla  Gaziantep'e hareket ederek yarın akşam saat 19: 00'da başlayacak maç için kampa girecek olan  Galatasaray'ın kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Fernando  Muslera,  Ahmet Çalık,  Selçuk İnan,  Eren Derdiyok,  Wesley Sneijder,  Lukas Podolski,  Martin Linnes, Garry Rodrigues,  Sinan Gümüş, Cenk  Gönen,  Bruma,  Semih Kaya, Koray Günter, Josue Pesqueira, Nigel de Jong,  Sabri Sarıoğlu, Birhan Vatansever.

5 İSİM KADRO DIŞI KALDI

Sarı kırmızılılarda kadroya 5 futbolcu giremedi. Bu 5 futbolu ile ilgili kulüpten resmi açıklama geldi.

İşte  Galatasaray'ın o açıklaması:

Son idmanda sağ üst arka adalesinde çekme ve ağrı hisseden  Hakan Balta'nın yapılan MR tetkiklerinde birinci derece zorlanma tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan oyunc,  Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

YASİN, CAROLE, CHEDJOU VE CAVANDA, TEDBİR OLARAK ALINMADI

Ayak bileği dış yan bağlarında gerilme olan  Yasin Öztekin ve aşil tendonundaki gerilme bulunan Lionel Carole, koruma ve tedbir amaçlı olarak  Gaziantepspor maçı kamp kadrosunda yer almadı.

Hafif sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ve Luis Cavanda, tedbir amaçlı kafileye alınmadı.

(Kaynak Sporvadisi)

Ekleme Tarihi: 13 May 2017 16:17