Spor Güncelleme Tarihi: 14 May 2017 21:56

Galatasaray'dan Antep'te kritik galibiyet

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep Arena'da Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek kritik galibiyet aldı.

Galatasaray'dan Antep'te kritik galibiyet

Gaziantep Arena'da oynanan mücadelede ev sahibi Gaziantepspor'un golünü 53. dakikada Thiam atarken konuk ekip Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Josue ve 80. dakikada frikikten Sneijder kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 55 yaparak Avrupa Kupaları'na gitmek için F.Bahçe ve Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada önemli bir avantaj yakaladı. Gaziantepspor ise 26 puanla 17. sırada kaldı.

ANTEP’TE ORTAK SES ‘İSTİFA’....

Galatasaray ve Gaziantepsor’un bu sezon kötü gidişi nedeniyle dün akşam tribünlerde iki kulüp yönetimine de büyük bir tepki vardı. Galatasaray ve Gaziantepspor taraftarları “Yönetim istifa’ diye bağırdı. 

TOLGA’NIN YOKLUĞUNDA DAHİ ONA FORMAYI VERMEDİ!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un geldiğinden bu yana performansını beğenmediği Nigel De Jong’a, yine forma şansı vermedi. 
Hırvat teknik adamın gönderilmesini istediği ve ‘takım içinde benim arkamdan iş çeviriyorlar’ ifadesini kullandığı Hollandalı futbolcu, Tolga Ciğerci’nin kart cezası nedeniyle yokluğuna karşın ilk 11’de kendine yer bulamadı. 

Tudor, De Jong’a değil, Josue’ye orta sahada görev verdi.

KORAY GÜNTER’İN İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ...

Sarı kırmızılı futbolcu dün maç öncesinde Gaziantep GS Store’da düzenlenen organizasyona katılırken Koray Günter ile tanışmak ve imza almak adına uzun kuyruklar oluştu. 

Ekleme Tarihi: 14 May 2017 21:56