Spor Güncelleme Tarihi: 26 Ağu 2017 00:46

Galatasaray, Sivasspor'u 3-0 ile geçti 3'te 3 yaptı

Süper Lig'de lider Galatasaray, Sivasspor'u Tolga (2) ve Gomis'in golleriyle 3-0 yenerek üçte üç yaptı.

Galatasaray, Sivasspor'u 3-0 ile geçti 3'te 3 yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında  Galatasaray,  Türk Telekom Stadı'nda Demir Grup  Sivasspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda  Galatasaray,  Sivasspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

TOLGA CİĞERCİ ŞOV YAPTI

Galatasaray'ın  Sivasspor karşısındaki gollerini 41. dakikada ve 71. dakikada Tolga Ciğerci, 83. dakikada penaltıdan Bafetimbi Gomis kaydetti.

EN SON 8 SEZON ÖNCE 3'TE 3 YAPMIŞLARDI

Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı takım Süper Lig'e 3'te 3 yaparak başladı.  Galatasaray 2009/2010 sezonundan sonra ilk kez lige 3'te 3 yaparak başlamış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında  Galatasaray deplasmanda  Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Demir Grup  Sivasspor ise 4. haftada sahasında  Kayserispor'u konuk edecek.

Igor Tudor: Tolga Ciğerci, Çalıştığım En Karakterli Oyunculardan Biri

3-0'lık Sivasspor galibiyetinin ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, "Tolga, benim kariyerimde çalıştığım en karakterli oyunculardan birisi." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Sivasspor karşısındaki 3-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

"ÇOK İYİ OYNADIK"

Sivasspor karşısında taraftarın desteğinin muhteşem olduğunu vurgulayan Tudor, "Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi oynadık, çok iyi bir takıma karşı 3 gol attık. Defansif olarak çok sert bir takıma karşı oynadık ve böyle bir galibiyetten dolayı mutluyuz, taraftarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇALIŞTIĞIM EN KARAKTERLİ FUTBOLCULARDAN"

Tolga Ciğerci'nin performansını da değerlendiren Tudor, "Sivasspor dersine çok iyi çalışmış, bu durum ilerleyen haftalarda daha da artacak ve rakipler bize karşı önlemlerini arttıracak. Bizim de geliştirmemiz ve üzerinde çalışmamız gereken şeyler var, onları düzelteceğiz. Tolga, benim kariyerimde çalıştığım en karakterli, profesyonel futbolculardan biri. Geçen sezonun üzerine koyarak oynuyor, defansif-ofansif geçişi çok iyi yapıyor" ifadelerini kullandı.

Tolga Ciğerci: Milli Takımda da Performansımı Devam Ettirmek İstiyorum

Sivasspor maçında 2 golle yıldızlaşan Galatasaraylı Tolga Ciğerci, "Lucescu beni Milli Takım'a çağırdı. Beni oynatırsa orada da performansımı devam ettirmek istiyorum." dedi.

Demir Grup Sivasspor maçında 2 gol atarak Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'ndaki gol sayısını 3 haftada 4'e çıkartan Tolga Ciğerci karşılaşma sonrasında Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.

Tolga'nın sözleri şöyleydi:

"Öncelikle takım performansımız önemliydi. Bugün bunu gösterdik. 2 gol attım bugün. Bunun için de çok çalışıyorum. İnşallah böyle de devam edeceğim"

"MİLLİ TAKIMDA DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

"Hoca (Mircea Lucescu) beni milli takıma çağırdı. Şimdi orada da performansımı göstermek istiyorum. Bakalım; hoca beni oynatırsa orada da performansıma devam etmek istiyorum."

"BİZİM ATMOSFERİMİZ FARKLI"

"Bizim atmosferimiz biraz farklı olur. Bugün de etkisini gördük. İnşallah stadımız hep böyle dolu olur ve maçları kazanmaya devam ederiz."

"HEDEF HER ZAMAN 3 PUAN"

"Umarım herkes milli takımdan sağlıklı döner. Sonrasında her zaman olduğu gibi çok çalışacağız ve hedefimiz her maçta olduğu gibi 3 puan olacak.

Ekleme Tarihi: 26 Ağu 2017 00:46