Spor Güncelleme Tarihi: 27 Tem 2017 13:00

Gökhan Gönül: Şenol Hoca'ya kendimizi beğendiremiyoruz

Gökhan Gönül, Şenol Güneş'in mükemmeliyetçi yapısına dikkat çekerek, "Şenol Hoca dendiğinde aklıma ilk gelen 'hiçbir şeyi beğendirememek' olur." dedi.

Gökhan Gönül: Şenol Hoca'ya kendimizi beğendiremiyoruz

Beşiktaş'ın tecrübeli savunmacısı Gökhan Gönül, İspanya kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş'ın 4. yıldızı takmasından sonra futbolu burada bırakacağını dile getiren yıldız oyuncu, Şenol Güneş'in mükemmeliyetçi yapısına dikkat çekti.

Yeni transfer Pepe'nin takıma çabuk uyum sağladığını belirten Gökhan Gönül, "Çabuk uyum sağladı. Ben dahil herkesin Pepe’den öğreneceği çok şey var. Marcelo da çok iyi bir stoperdi. Pepe ve Marcelo’nun yan yana oynamasını çok isterdim ama kısmet değilmiş" dedi.

Quaresma'ya övgüler yağdıran Gökhan"İşin şov yönünü çok iyi yapıyor. Doğal olarak onu arkaya, defansın önüne çekemezsin. Böyle bir oyuncun varsa bu şekilde oynatacaksın. Onun açıklarını da defans anlamında ben kapatıyorum" şeklinde konuştu.

"HEDEFİM AVRUPA KUPASI KAZANMAK"

Beşiktaş forması ile en büyük hedefinin Avrupa kupası kazanmak olduğunu vurgulayan tecrübeli savunmacı "Burada kaldığım sürece Avrupa’da bir kupa kaldıracağıma inanıyorum. Bunu da buradaki ortamı bildiğim için söylüyorum. Çünkü Beşiktaş’ta bu başarıyı yakalayacak her türlü olanak var. Bir de eğer Allah nasip ederse ve bana bu imkan tanınırsa, 5 yıl daha burada oynarsam 4. yıldızı takıp futbolu bırakmak isterim." ifadelerini kullandı.

"AKLIMA GELEN İLK ŞEY HİÇBİR ŞEY BEĞENDİREMEMEK"

Teknik Direktör Şenol Güneş’in mükemmeliyetçi yapısına dikkat çeken Gökhan, "Şenol Hoca dendiğinde aklıma ilk gelen ‘hiçbir şeyi beğendirememek’ olur. Başarıya doymayan bir yapısı var ve işkolik bir insan... Ben de ne yapsam kendimi beğendiremiyorum. Takıma 1-2 gün izin verilse bile ben kendisinin uyuduğunu sanmıyorum. İdmanlarda ağırlıkla topla çalışmalar yaptırması bizim için çok iyi, yaklaşımı üst seviyede." şeklinde konuştu.

Ekleme Tarihi: 27 Tem 2017 13:00