Spor Güncelleme Tarihi: 5 Haz 2017 02:32

Güvenliğin yakaladığı meşale ve torpiller buysa içeridekiler neydi?

TFF 1. Lig Play-Off finalinde Eskişehirspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Göztepe penaltılarda Süper Lig'e çıkma şansını yakaladı. Antalya'da final maçı kadar konuşulan bir konu da meşaleler ve torpillerdi. Maç yaklaşık 30 dakika dumandan dolayı durdu. Güvenlik görevlilerinin girişte yaptığı arama tartışma konusu oldu.

Güvenliğin yakaladığı meşale ve torpiller buysa içeridekiler neydi?

Süper Toto Süper Lig'e çıkmak için Eskişehirspor ve Göztepe takımları karşı karşıya geldi. İki kulübünde de taraftarları çok heyecanlı ve gençti. Maçın başlamasından saatler önce Antalya Stadyumunda yerlerini aldılar.

TFF 1. Lig Play-Off Final maçı Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynandı. Maçın en çok dikkat çeken olaylarından biri de sahaya atılan torpil ve maytaplardı. Güvelik güçleri final maçı öncesinde stadyum girişinde ypatıkları aramada sandviç ekmekleri arasına saklanmış meşale ve maytaplar ele geçirdi.

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Güvenlik kontrollerinde içeriye alınması yasak olan torpil ve maytaplar Antalya stadyumunun etrafında yakıldı. Taraftar maç öncesi meşaleler yaktı ve maytaplar patlattı. İki takımın taraftarları renkli görüntüler oluşturdu. Diğer taraftan stada meşale ve maytap sokmaya kararlı taraftar şeytanın aklına gelmeyecek taktikler denedi. Sandviç ekmekleri arasında istiflenmiş torpiller ve meşaleler yakaladı. 

YAKALADIKLARI BUNLARSA İÇERİDEKİLER NEYDİ?

Maç başlarken yakılan mesaleler ve torpiller nedeniyle 30 dakika gecikme yaşandı. Stada bu kadar meşale ve torpilin nasıl sokulduğu merak konusu oldu. Güvenlik görevlileri aramaları doğru yaptıklarını ve ihmalleri bulunmadıklarını iddia ederken ve maç öncesi yakalanan torpil ve meşalelerin görüntülerini medya ile paylaştı. Diğer taraftan sporseverler "Girişte yakalananlar ve alınan tedbir buysa içeridekiler neydi?" sorusunu sordu

Ekleme Tarihi: 5 Haz 2017 02:32