Spor Güncelleme Tarihi: 25 Oca 2018 21:19

Halil Mutlu: Dünyaları kaldırdık bürokratları kaldıramadık

Eski milli sporcu Halil Mutlu, 2012 yılındaki federasyon seçimleriyle ilgili konuştu: Bürokrasi yine en doğru yaptığını yapıp bizi oyun dışında bıraktı.

Halil Mutlu: Dünyaları kaldırdık bürokratları kaldıramadık

Eski Milli halterci Halil Mutlu, Türkiye’deki bürokrasiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mutlu, “Benim adıma salon yok ve bundan sonra da olmasını istemem. Keşke bugüne kadar verseydiniz. Allah geçinden versin ben gittikten sonra verebilirler, yaşarken kıymet bilmedikten sonra bir önemi yok zaten” dedi.

Sözcü’den Mesut Yıldırım‘a konuşan Mutlu, 2012 yılındaki federasyon seçimleriyle ilgili, “Benim adıma salon yok ve bundan sonra da olmasını istemem. Keşke bugüne kadar verseydiniz. Allah geçinden versin ben gittikten sonra verebilirler, yaşarken kıymet bilmedikten sonra bir önemi yok zaten. Bizim salonlarda adımız yok çünkü bizim gibi insanlar siyaset yapamıyor. Siyaseti becerenlerin adı var. Ben spor yaptım. Benim için hiçbir görüş önemli değil. Hiçbir görüşe de yanaşmadım. Birinin askeri olmadım. Biz bunu beceremedik, beceremediğim için de çok mutluyum. En azından insanlar her zaman bana sporcu gözüyle bakıyor. Bu nedenden dolayı bizim hiçbir yerde ismimiz yoktur.

Naim Abi ile 2012 seçimlerinde aynı yönetimdeydik ve o döneme kadarki en başarısız federasyona karşı biz adaydık. Listede Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu var! Biz o seçimi kaybettik. Devlet büyüğümüzün desteğine rağmen kaybettik. Bürokrasiyi alt edemedik. Devlet büyükleri ‘Git aday ol, halteri kurtar’ dediler. Ama bürokrasi yine en doğru yaptığını yapıp bizi oyun dışında bıraktı. Biz yan yana gelsek bile bürokrasinin istemediği yerde bir şey yapamıyoruz. Bu bürokrasi işte sporcuları dışarıda bırakıyor. Biz dünyaları kaldırdık ama o koltuktakileri kaldıramadık” dedi.

Ekleme Tarihi: 25 Oca 2018 21:19