Spor Güncelleme Tarihi: 22 May 2017 02:46

Igor Tudor gözden çıkardı Abdullah Avcı ve Hamza Hamzaoğlu talip oldu

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Igor Tudor'un gözden çıkardığı 3 futbolcuya Medipol Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı ile Osmanlıspor'un hocası Hamza Hamzaoğlu talip oldu.

Igor Tudor gözden çıkardı Abdullah Avcı ve Hamza Hamzaoğlu talip oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un yetersiz bularak gözden çıkardığı Chedjou’ya Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı transfer etmeyi isterken, diğer Galatasaraylıfutbolcular Koray Günter ve Hakan Balta’ya da Osmanlıspor'un hocası Hamza Hamzaoğlu talip oldu. Diğer taraftan Galatasaraylı futbolcu Koray'a, Bursaspor da talip olduğunu ve transfer listesinde olduğunu açıkladı. 

Teknik patron Igor Tudor tarafından gözden çıkarılan GALATASARAY'ın savunma oyuncuları Süper Lig'deki transfer hazırlıklarının gözdesi oldu. Spor Toto Süper Lig’de ‘Yetersiz’ bulunarak Tudor'un göndermek istediği  Hakan Balta, Koray Günter ve Aurelien Chedjou’ya çok sayıda takımdan teklif geldi... Galatasaray Kulübü Koray Günter', gelecek sezon düzenli forma giyeceği bir takıma kiralamak istiyor. Şimdiden Koray Günter’e Süper Lig'den iki kulüp talip oldu. Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Bursaspor 23 yaşındaki futbolcu Koray Günter'i transfer etmek için kolları sıvadı. 

AURELIEN CHEDJOU'YA BAŞAKŞEHİR TALİP

Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Koray Günter’in yanı sıra, Hakan Balta’yı da renklerine bağlamak istiyor.  Diğer oyuncu Chedjou'nun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor.  Galatasaraylı Chedjou’yu da, Medipol Başakşehir Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın istediği ve transfer çalımalarına başladığı iddia ediliyor.

Kamerunlu futbolcu Chedjou'nun Fransa ve Katar’dan teklifler aldığı fakat Türkiye’de kalmayı istediği ve bu yüzden Medipol Başakşehire gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor..

Ekleme Tarihi: 22 May 2017 02:46