Spor Güncelleme Tarihi: 22 Ağu 2017 13:55

İzmir Marşı'na atan Konsyaspor Başkanı'nın ipliği pazara çıktı

ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, görevi bıraktı. ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz günlerde yaptığı "İzmir Marşı" açıklamasıyla sosyal medyada tepki çekmişti.

İzmir Marşı'na atan Konsyaspor Başkanı'nın ipliği pazara çıktı

ATİKER  Konyaspor Başkanı  Ahmet Şan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı Bylock' kullandığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermişti.

Şan, gözaltına alınarak ifade vermesinin ardından  Konyaspor Başkanlığı'ndan istifa etti.

AVUKATI ARACILIĞIYLA AÇIKLAMA YAPTI

Ahmet Şan'ın avukatı vasıtasıyla kamuoyuna yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

"Büyük Türk Milletine ve  Konyaspor camiasına arzımdır. 54 yıllık yaşantım boyunca ailemin, büyüklerimin ve şahsıma inanıp benimle yol yürüyenlerin başını öne eğecek kasıtlı hiçbir eylemim olmamıştır.

"BÜYÜK SEVDAMA ZARAR GELMEMESİ ADINA İSTİFA EDİYORUM"

Hayat insanı kimi zaman büyük başarılarla, kimi zaman da büyük dertlerle sınar. Meşum örgütle hiçbir bağlantımın olmadığı, sonucunda haklılığım ve masumiyetimin ortaya çıkacağına inandığım bu sıkıntılı süreçte büyük sevdama, Konyasporuma zarar gelmemesi adına;  Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve dolayısıyla büyük zaferleri yaşadığım  Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

"DUANIZI EKSİK ETMEYİN"

Hayatımın her döneminde duanın gücüne çok inandım. Dualarınızla imkansız denilen başarıları hep birlikte hak ederek kazandık. Sizlerden istirhamın mübarek dualarınızı şahsımın üzerinden eksik etmemenizdir.

Saygılarımla, Ahmet ŞAN"

İstifa Eden Konyaspor Başkanı, İzmir Marşı'yla Tepki Çekmişti

ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz günlerde yaptığı "İzmir Marşı" açıklamasıyla sosyal medyada tepki çekmişti.

Atiker  Konyaspor Kulubü Başkanı  Ahmet Şan, 'FETÖ' mensuplarının kullandığı belirtilen şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla ifade verdi.

Ahmet Şan'ın etkin pişmanlık yasasından faydanlanmak için başvuruda bulunduğu iddia edildi.  Ahmet Şan'ın ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

KONYASPOR BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ BIRAKTI

Şan, gözaltına alınmasının ardından kulüp başkanlığından istifa etti.

İZMİR MARŞI AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Ahmet Şan'ın ''Bugün  Türkiye'de malesef tüm statlar ' İzmir Marşı' söylüyor.  Konya hariç.  Konya çünkü, bu ülkenin biraz önceki saydığım sıfatlarla, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz, tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket eden Nalçacılılardan bu gücünü alıyor'' sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Şan, tepkiler üzerine yaptığı açıklamada ise ''Bizim ve camiamızın  İzmir Marşı ile bir sorunu yoktur. Ancak son seçimlerde bir kısım siyasi partilerin  İzmir Marşı'nı sahiplenmesinin ardından tribünlerin bu yönde hızla siyasallaşmasını doğru bulmadığımı bir kez daha ifade ediyorum'' demişti.

Ekleme Tarihi: 22 Ağu 2017 13:55