Spor Güncelleme Tarihi: 27 May 2017 17:14

Ne Harun, ne Ospina Fenerbahçe'de Volkan'ın yerine o geliyor

Ne Harun, ne Ospina! Volkan'ın yerine o geliyor. Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, eldivenleri teslim edeceği ismi belirledi.

Ne Harun, ne Ospina Fenerbahçe'de Volkan'ın yerine o geliyor

Fenerbahçe transfer harekatını sürdürürken, yeni kalecisini de buldu. Ne Harun, ne Ospina! Volkan'ın yerine o geliyor. Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe eldivenleri teslim edeceği ismi belirledi. Yunan gazeteci Sotiris Tampakos'un haberine göre Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen kaleci Orestis Karnezis'in peşinde. Sarı-lacivertli ekibin henüz Udinese'ye resmi teklif yapmamasına rağmen, Yunan kaleci için nabız yokladığı belirtildi.

Udinese, ekonomik kaynak yaratmak için bu sezon Serie A'da 33 maça çıkan kalecinin ayrılmasına iyi bir teklif gelmesi halinde sıcak bakabilir. Bu sezon Serie A'da 33 maça çıkan tecrübeli kaleci için Udinse iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılmasına okey verecek. Karnezis ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Newcastle United ve Crystal Palace da ilgileniyor. 31 yaşındaki Orestis Karnezis'in 2019 yılına kadar Udinese ile sözleşmesi devam ediyor.

Ekleme Tarihi: 27 May 2017 17:14