Spor Güncelleme Tarihi: 14 May 2017 02:50

Şansal Büyüka: İkisi de gelecek sezon Fenerbahçe'de olacak!

Gazeteci Şansal Büyüka katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe'nin gelecek sezonu ile ilgili bomba iddiada bulundu. Büyüka eski iki Fenerbahçeli yıldızın yeni sezonda eski takımlarına döneceğini iddia etti.

Şansal Büyüka: İkisi de gelecek sezon Fenerbahçe'de olacak!

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Antalyaspor'a yenildiği Spor Toto Süper Lig maçı sonrası Şansal Büyüka, önemli bir iddaa ortaya attı. Gazeteci Şansal Büyüka katıldığı bir spor kanalının yayınında "Gelecek sezon Tuncay Şanlı Fenerbahçe'ye dönüyor. Aykut Kocaman'la birlikte çalışacaklar." iddiasında bulundu.

Programda Büyüka 2017-2018 sezonunda Fenebahçeli eski yıldız futbolcu Tuncay Şanlı'nın  yuvaya döneceğini söyledi. 

"TUNCAY ŞANLI, FENERBAHÇE'YE DÖNÜYOR"

Fenerbahçe Kulübünün tarihinde önemli yeri olan ve Fenerbahçeli taraftarların gönlünde taht kurmuş eski yıldız futbolcu Tuncay Şanlı'nın Süper Lig'in gelecek sezonunda sarı-lacivertli takımda aktif bir görev üstleneceği iddia edildi.

"AYKUT KOCAMAN'LA ÇALIŞACAKLAR"

Tuncay Şanlı kısa bir süre  önce Sakaryaspor'da teknik direktörlük görevini yürütüyordu.  Aykut Kocaman ile Tuncay Şanlı gelecek sezon  Fenerbahçe için aktif görev alacakları belirtildi.

Şansal Büyüka katıldığı programda  "Tuncay Şanlı,  Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yardımcısı olacak deniyor.  Bana göre Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü oldu." iddiasında bulundu

Ekleme Tarihi: 14 May 2017 02:50