Spor Güncelleme Tarihi: 5 Ağu 2017 13:29

Sivasspor’un adı değişti! İşte yeni adı

Türkiye’nin gayrimenkul markası Demir Grup, Sivasspor ile 4 milyon TL’lik sezon sonuna kadar sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sivasspor’un adı değişti! İşte yeni adı

Sivas 4 Eylül Stadı’nda düzenlenen görkemli bir törenle Sivasspor’un adı Demir Grup Sivasspor oldu. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Sivasspor’a uzun soluklu sponsor olma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektöründe markalı konut projeleri geliştiren ve 34 yıldır yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Demir Grup, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. 2014 yılında Büyükçekmece Basketbol Takımı’na da sponsor olan şirket, basketboldan sonra futbola da desteğini sürdürüyor. Süper Lig’in güçlü takımlarından Sivasspor’a 4 Milyon TL ile sponsor olan Demir Grup, Sivasspor ile birlikte 2017-2018 yılında yeşil sahalarda ter dökecek.

“Spora destek sosyal sorumluluk projesi olmalı”

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın ev sahipliğinde Sivas 4 Eylül Stadı’nda düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi. Hamit Demir, “ Biz Demir Grup olarak bu sponsorluk öncesinde basketbolda da Büyükçekmece basketbol takımına sponsor olmuştuk. Bölgede yetişen, büyüyen gençlerimizin sporla büyümesi, kahvehane yerine spor salonlarına gitmesi en büyük hayalimiz.

Bu hayal bizim sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerimiz arasında yer alıyor. Bugün gençlerimiz ne yazık ki kahve köşelerinde ya da çok elverişsiz ortamlarda ve kötü alışkanlıklarla hayata tutunmaya ve büyümeye çalışıyorlar. Bu gençlerimizi yeniden hayata kazandırabiliriz. Bunların elinden tutabiliriz. Bizim gibi duyarlı firmaların sayısı artarsa Türk sporunun önünün daha da açılacağını düşünüyorum. Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Gençlerimiz daha sağlıklı ve daha zeki olacaklardır.” Dedi.

Sadece Sivasspor’a değil Türkiye’nin geleceğine yatırım yaptıklarını kaydeden Demir, Biz bu sponsorluk anlaşmasını sadece formada ismimiz yer alsın düşüncesiyle imzalamadık. Bugün buradaki bu sponsorluk anlaşmasının altyapıda yetişen, belki de fırsat bekleyen gençlerimizin önünü açacağını; onlara o hayalini kurduklarını geleceği tesis etmek üzere bu anlaşmayı imzaladık. Belki de Türk futboluna yeni yıldızlar bu tesislerden çıkacak. Eğer bunda bizim de payımız olursa ne mutlu bizlere. Dolayısıyla biz buradaki protokol anlaşmasına sadece iki kurum arasında ticari bir anlaşmadan öte Demir Grup’un sosyal sorumluluk projesi olarak yorumluyoruz. Sponsorluk anlaşmamızın bedeli ise yaklaşık 4 Milyon TL.” şeklinde konuştu.

Sivasspor’a isim sponsoru olmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını kaydeden Demir, “ Basketbol liginde Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımından sonra artık Demir Grup Sivasspor da bizim takımımız oldu. Artık bundan sonra Sivaspor’un tüm maçlarını heyecanla takip edeceğiz. Biz Büyükçekmece Basketbol takımına uğurlu gelmiş ve ligi çok iyi yerde bitirmiştik. Hatta Avrupa elemelerinde ülkemizi temsil etmiştik. Aynı başarıyı artık bu sene Sivassporumuzdan bekiyoruz.” Dedi.

Basın toplantısıyla açıklanan sponsorluk kapsamında Demir İnşaat, Sivasspor’un isim ve logo kullanım haklarının yanı sıra, reklam ve tanıtım aktivitelerinde Sivasspor takımı ve oyuncularının görsel kullanım haklarına sahip olacak. Dijital ve geleneksel pazarlama, ortak logolu ürün üretimi ve satışı, promosyonel haklar, aktivite ve etkinlik hakları da Demir İnşaat’ın sponsorluk kapsamında sahip olduğu haklardan bazıları.

Ekleme Tarihi: 5 Ağu 2017 13:29