Spor Güncelleme Tarihi: 15 Haz 2017 02:09

Yıldırım Demirören: Arda Turan'a referandum nedeniyle vuruyorlar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören milli takımı bırakan Arda Turan ile ilgili flaş açıklamalarda buludu. Yıldırım Demirören, "Arda Turan'a referandum nedeniyle vuruyorlar" dedi

Yıldırım Demirören: Arda Turan'a referandum nedeniyle vuruyorlar

Rıdvan Dilmen'in "Arda ile ben referandumda evet dediğimiz için bizi linç ediyorlar" sözüne atıfta bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Referandumdaki olaydan dolayı Arda'ya bir vurulacakken üç vurulmaya çalışıldı, buna katılıyorum." dedi.

İşte Yıldırım Demirören'in TRT Spor'da yaptığı açıklamalar...

Arda olayın ardından beni aradı
Arda olayını uçak indikten sonra bana atılan mesajla öğrendim. Olaydan hemen sonra öğrendim diyebiliriz. Yönetim olarak kararımızı anında hocamıza ilettik. Hocamız aynı fikirde olduğunu beyan ederek futbolcunun uyanmasını bekledi. Arda Turan olayın ardından beni aradı. Ne konuştuğumuz bizim aramızda ama araması bile önemli diyelim.

Bilal Meşe'ye davadan vazgeç dedim
 

Arda Turan'ın Milli Takım'ı bırakmasına hepimiz çok üzüldük. Diğer taraftan da onu korumamız gerekiyor, bir dünya markası. Arda'yı bırakma konuşmasından sonra aradım. Tatilden sonra kendisiyle konuşmak istediğimi beyan ettim. Bilal Meşe'yi ertesi gün aradım. Kendisine "Bir başkan olarak rica ediyorum, Arda'ya dava açma, bu olayı bitirelim" dedim. Arda "Pişman değilim" dese de yaptığı hatadır.

Referandum nedeniyle Arda'ya vuruluyor

Arda hata da yapsa, o sözleri söylemiş de olsa, ben Arda'yı kazanmaya çalışırım. Arda Turan krizini bahane edip kişisel çıkarları için olayı başka yerlere taşıyanlar bu sorunu çok büyüttüler. Özür dilemek erdemdir, en büyük adamlıktır. Arda'ya verilen metinde buna yer verilmişti. Referandumdaki olaydan dolayı Arda'ya bir vurulacakken üç vurulmaya çalışıldı, buna katılıyorum.

Editörün notu: Rıdvan Dilmen 2017 referandumunda sosyal medyada bir evet kampanyası başlatmış ve Arda Turan'ı da kampanyaya destek vermeye çağırmıştı. Arda da Dilmen'in isteğine karşılık vermişti.

Ekleme Tarihi: 15 Haz 2017 02:09