Yaşam Güncelleme Tarihi: 27 Nis 2022 04:01

Hiç var olmayan birine aşık (Fiktoseksüel) oldunuz mu?

Fiktoseksüel olabilirsin! Şaşırtıcı sayıda insan hayali karakterlere kapılırız. Hatta bazıları onlarla 'evlenir'. Ama bu diğer ulaşılmaz aşklardan daha mı kötü?

Hiç var olmayan birine aşık (Fiktoseksüel) oldunuz mu?

İsim: Fictoseksüeller.

Yaş: Terim yenidir, ancak karışıklık eskidir.

Görünüm: Yargılamak çok, çok kolay.

Niye ya? Çünkü bir fiktoseksüel, kurgusal bir karaktere aşık olan kişidir.

Harika! Ne zaman yargılamaya başlayabilirim? Şimdi sabit. Yıl 2022. Hepimizin zorlu bir kaç yılı oldu. Tam olarak anlamadığınız şeylerden zevk alma konusunda yabancıları kötü hissettirmek zalimce ve gereksizdir ve böyle bir şey yapmadan önce gerçekten iki kez düşünmelisiniz.

Reklamcılık
Peki fictoseksüelleri nasıl bilirsiniz? “ Bu adam hayali bir karakterle evlendi ” manşetini gördüm ve yani, nasıl tıklamazsınız?

Doğru , yani sen bir lastik boyunlu musun? Evet, tamam, ama aslında çok tatlı bir hikaye. Mavi saçlı bilgisayar tarafından üretilen pop şarkıcısı Hatsune Miku'ya olan hayranlığının onu depresyondan kurtardığını iddia eden Japon bir adam olan Akihiko Kondo hakkında.

Bu çok tatlı. Doğru? Bu yüzden ondan bir oyuncak bebekle evlendi.

Bir şey söylemek için can atıyorum. Yapma, çünkü Kondo münferit bir vaka olmaktan çok uzak. Görünüşe göre, dünya çapında "on binlerce" insan kurgusal karakterlere aşık ve gayri resmi evlilikler nadir değil. Hatta Tokyo'da karakteriyle bir gece geçirmek isteyenler için özel fiyatları olan oteller bile var.

Hala kulağa oldukça … alışılmadık geliyor. Lütfen. Kendinize şunu sorun – hangisi daha iyi: tüm kusurları ve karakter kusurlarıyla gerçek hayattaki bir eş mi yoksa en idealist arzularınızla doldurabileceğiniz mükemmel bir boş kap mı?

İlki? Bahse girerim Hatsune Miku bebeği senin kadar yargılayıcı değildir.

Çünkü o bir oyuncak bebek. Tamam, evlilik meselesinden bir adım geri çekil. Kurgusal bir karaktere aşık olmak çok yaygındır. Sosyal medya, kitaplarda okudukları karakterlere kafayı yemiş insanlarla dolu .

Evet, ama bunlar kitaplar. Ve Fleabag'i hatırlıyor musun? Gezegendeki her kadının ateşli rahip için ne kadar yalpaladığını hatırlıyor musun ?

Bu giderek daha çok kolektif bir histeri vakası gibi geliyor. Dürüstçe bana gerçek olmayan birine aşık olmadığını mı söylüyorsun?

Gladyatörlerden Jet gerçek mi ? Pek değil, hayır.

Tamam, hepsini geri alıyorum. İyi! Bir şey insanları mutlu ediyorsa ve kimseyi incitmiyorsa, kimsenin aptalca fikirlerine karışmaya hakkı yoktur.

Aşk aşktır. Bu doğru – sevdiğiniz kişi sizi asla sevemeyecek, telif hakkıyla korunan ve duygusuz bir satış fırsatı olsa bile.

“Kurgusal bir karaktere aşık olmak tuhaf” deyin .

"Onlar da bizim gibi ünlü ve elde edilemez birine aşık olamazlar mı?" demeyin .

Ekleme Tarihi: 27 Nis 2022 04:01