Yemek Güncelleme Tarihi: 9 Ara 2017 01:33

Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız

Karadeniz’in en meşhuru ve sofraların özlenen balığı hamsiyi bol bol tüketeceğimiz zamanlar nihayet başladı. R.E.A.D Cafe, geçtiğimiz yıl misafirlerden yoğun ilgi gören şefin Hamsi Menüsünü, bu yıl yepyeni dokunuşlarla tadanların tatmayanlara anlatacağı güzellikte hazırladı.

Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız

Faydaları saymakla bitmeyen mineral ve vitamin deposu Hamsi sezonu açar açmaz sofraların baş köşesindeki yerini aldı. Yetişkinler kadar çocukların da beslenmesinde önemli bir rol oynayan ve en taze olduğu bu aylarda bol bol tüketilmesi önerilen hamsi, The Grand Tarabya’nın sıcacık atmosferi ve huzurlu manzarasıyla adından sözettiren R.E.A.D Cafe’de harika bir menüyle sizleri bekliyor.

Her yıl özellikle balık sezonunda tematik menüleriyle konuklarına farklı deneyimler yaşatan R.E.A.D Cafe, geçen yıl çok beğenilen hamsi menüsüne parmak ısırtan eklemeler yaparak bambaşka bir tadım deneyimi yaşatıyor.

Kağıtta Hamsi Buğulama ve ağızda dağılan Ayva Tatlısı

R.E.A.D Cafe’nin Hamsi Menüsü’nde geçen yıl beğeniyle karşılanan Karadeniz’in geleneksel Hamsi Pilavı, Safranlı Deniz Mahsulleri Çorbası ve Mısır Unuyla Kızartılmış Hamsi Tava’ya bu yıl damla sakız ve mevsim sebzeleriyle birlikte servis edin Kağıtta Hamsi Buğulama eşlik ediyor. The Grand Tarabya’nın usta şefleri tarafından yeniden yorumlanan menüde tatlı yiyip tatlı konuşacağınız final bölümünde ise ağızda dağılan enfes Kaymaklı Ayva Tatlısı yer alıyor.

Ekleme Tarihi: 9 Ara 2017 01:33