Yemek Güncelleme Tarihi: 8 Kas 2017 20:55

İstanbul’un meşhur sokak lezzetleri Hyatt'ta

İstanbul’daki Hyatt otelleri, 15 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak ‘’Places You Can Explore’’ promosyonu ile İstanbul’un meşhur sokak lezzetlerini keşfetmeye bekliyor.

İstanbul’un meşhur sokak lezzetleri Hyatt'ta

İstanbul’da bulunan Grand Hyatt İstabul, Park Hyatt İstanbul, Hyatt Centric, Hyatt Regency Ataköy otellerinde 15 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında “Places You Can Explore” promosyonu ile kış sezonunda misafirlerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Hyatt Otelleri seyahat ve keşif tutkunlarını İstanbul’un yerel lezzetleri ile buluşturacağı bir menünün yanı sıra yüzde 25’e varan konaklama indirimleri de sunuyor.

İstanbul lezzet durağı: Hyatt

Kişisel deneyimleri ön plana çıkarmayı hedefleyen “Places You Can Explore” kapsamında İstanbul’daki tüm Hyatt otellerinde yerel lezzetlerden oluşan Flavorsyoucanexplore adında özel bir menü oluşturuldu. İstanbul’daki Hyatt otellerinin misafirleri “Kanlıca yoğurdu”, “Sarıyer böreği”, “Sultanahmet köftesi”, “Eminönü balık-ekmek”, “Mandabatmaz Türk kahvesi” gibi meşhur birçok lezzeti tek bir yerde deneyimleme ayrıcalığını yaşayacak.

Hyatt misafirleri mevcut konaklama fiyatı üzerinden yüzde 25’e varan indirimden de yararlanabilmek için 15 Kasım – 15 Ocak tarihleri arasında Hyatt.com sitesinden rezervasyon yaptırması gerekiyor.

Ekleme Tarihi: 8 Kas 2017 20:55