Yerel Güncelleme Tarihi: 13 May 2017 17:39

En acı Anneler Günü kutlaması: 23 ölü, 11 yaralı

Muğla'nın  Marmaris ilçesinde  Anneler Günü için günübirlik geziye çıkan grubu taşıyan midibüs feci bir kazaya karıştı. Anneler günü kutlaması faciaya döndü. 23 kişi hayaını kaybetti 11 kişi yaralandı.

En acı Anneler Günü kutlaması: 23 ölü, 11 yaralı

Anneler Günü kutlaması için İzmir'den Marmaris'e giden grubu taşıyan midibüs, Marmaris'te rampadan inerken devrilerek otomobilin üzerine uçtu. Kazada 23 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Muğla'nın  Marmaris ilçesinde  Anneler Günü için günübirlik geziye çıkan grubu taşıyan midibüs,  Marmaris'te rampadan inerken devrilerek alt yoldaki otomobilin üzerine uçtu. Çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu 23 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı.

ÇIĞLIKLAR İÇİNDE YOLA UÇTULAR

Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında, Muğla-  Marmaris karayolunun Sakar Geçidi rampasında meydana geldi.  İzmir  Buca'dan bu sabah  Anneler Günü gezisi için yola çıkan, kadınlar ve çocukların da bulunduğu grubu taşıyan tur midibüsünün iddiaya göre freni boşaldı.  Keskin virajların bulunduğu rampada sürücünün kontrolünü yitirdiği midibüs hızla yol almaya başladı. Yolcuların çığlıkları arasında, virajda yaklaşık 20 metreden alt yola uçan midibüs, otomobillerin üzerine düştü. Midibüsten fırlayıp etrafa saçılan ve araç içinde sıkışan 23 kişi yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı.

İşte feci kazanın yaşandığı olay yerinden ilk fotoğraflar:

Ekleme Tarihi: 13 May 2017 17:39